VERKOCHT
21 BEDRIJFSUNITS

JOSINK ES ENSCHEDE

VANAF 56 m2

VERKOCHT

BEDRIJFSUNITS JOSINK ES ENSCHEDE

Vanaf eerste kwartaal 2021 beschikbaar, 21 bedrijfsunits vanaf 56m2 op de Josink Es in Enschede. Een modern en ruim opgezet bedrijventerrein dat zich onderscheidt door haar kwaliteit, duurzaamheid en een perfecte ligging.

Bij de ontwikkeling van dit plan is uitgegaan van 21 bedrijfsunits verdeeld over twee gebouwen. Deze kunnen op basis van actuele beschikbaarheid 
ook (nadien) gekoppeld worden tot grotere units. 

Alle bedrijfsunits zijn voorzien van een loopdeur en overheaddeur. Aan de voorkant van beide gebouwen bevinden zich grotere units, welke voorzien zijn van een verdiepingsvloer. Door de hoogte van het gebouw zijn de overige units desgewenst eveneens te voorzien van een verdiepingsvloer. 

De fraaie gevels worden afgewerkt met duurzame materialen, zodat het pand een prachtige en duurzame uitstraling meekrijgt. De constructie 
is berekend op het mogelijk toepassen van een PV-installatie.  

Kortom twee moderne gebouwen opgedeeld in multidisciplinair inzetbare units, welke plaats bieden aan tal van mogelijkheden. Onder andere: 
kantoor, opslag, uitvalsbasis voor uw webshop, cateringbedrijf of een (startende) productielocatie. 

 Door de ruime opzet van het bedrijventerrein en de aanwezige beveiliging is het een prettige plek om zich zowel overdag als 's avonds te begeven en uw kostbare bezit veilig achter te kunnen laten. 

Locatie & Ligging

Op een schitterende groene locatie op een mooi aangelegd en goed beveiligd bedrijvenpark in Enschede, Josink Es. 

Makkelijk bereikbaar vanaf de A35 en de N18 plus de Westerval richting het centrum. Ook dicht bij de Duitse grens en korte verbinding met Autobahn 31. Tevens zijn er diverse busstations in de directe omgeving gelegen met een korte verbinding naar het Centraal Station.

De ruime opzet, maar zeker ook de aanwezige (camera)beveiliging  geeft de gebruiker een veilig gevoel om ook buiten de reguliere kantooruren de bedrijfsunit te boeken en zich op het bedrijventerrein te begeven. 

KLIK HIER VOOR MEER AFBEELDINGEN QUA LIGGING

IMPRESSIE Bedrijfsunits

Het geheel is ruim opgezet. Rondom het pand is er dan ook voldoende eigen parkeergelegenheid. Op de voorgevels van beide panden is er ruimte gecreëerd voor het aanbrengen van een lichtreclame. Voor de bedrijfsunits aan de zijkanten is er ook ruimte gereserveerd voor een reclame-uiting. 

Status bijgewerkt per 31 augustus 2021  |  groen = vrij / geel = optie / rood = verkocht

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Zenkeldamshoek Goor  Hof van Twente

Bedrijfsmakelaar

SNELDER ZIJLSTRA
Hoedemakerplein 1
7511 JR Enschede

T   053 485 22 44 
E   bedrijfsmakelaars@snelderzijlstra.nl
I    www.snelderzijlstra.nl/bedrijven

Bedrijfsmakelaar

BOERS & LEM
Hengelosestraat 545
7521 AG Enschede

T   053 433 55 77 
E   info@boersenlem.nl
I    www.boersenlem.nl

ONTWIKKELAAR

D&D VASTGOED
Laan van Indië 6H
7602 DB Almelo

ARCHITECT

PR8 ARCHITECTEN
Twentepoort Oost 34
7609 RG Almelo

T   0546 540 840 
E   info@pr8.nl
I    www.pr8.nl

AANNEMER

BOUWBEDRIJF VAN DER AA
Hunenborgseweg 6
7634 PK Tilligte

T   0541 22 12 28
E   info@bouwbedrijfvanderaa.nl
I    www.bouwbedrijfvanderaa.nl

© D&D Vastgoed

Deel deze pagina:

Disclaimer: deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door D&D vastgoed. Echter aan de informatie op deze website kunnen op basis van mogelijke typefouten of door overmachtveranderende omstandigheden geen rechten worden ontleend.