TE KOOP
27 BEDRIJFSUNITS

ZENKELDAMSHOEK GOOR
HOF VAN TWENTE

VANAF 55 m2

TE KOOP VANAF € 67.500,-* VON te vermeerderen met BTW 
InTERESSE? INFORMEER HIER

ZENKELDAMSHOEK, GOOR - HOF VAN TWENTE

27 bedrijfsunits vanaf 55m2 op de Zenkeldamshoek in Goor, Hof van Twente. Een modern en ruim opgezet bedrijventerrein dat zich onderscheidt door haar kwaliteit, duurzaamheid en een perfecte ligging. (www.zenkeldamshoek.nl)

Bij de ontwikkeling van dit plan is uitgegaan van 27 bedrijfsunits ondergebracht in 2 moderne gebouwen. Deze kunnen op basis van actuele beschikbaarheid ook (nadien) gekoppeld worden tot grotere units.

Alle bedrijfsunits zijn voorzien van een overheaddeur. Aan de voor - en achterkant van het gebouw bevinden zich grotere units, welke voorzien zijn van een verdiepingsvloer. Door de hoogte van het gebouw zijn de overige units desgwenst eveneens te voorzien van een verdiepingsvloer/entresol. 

De fraaie gevels worden afgewerkt met duurzame materialen, zodat het
pand een prachtige en duurzame uitstraling meekrijgt. De constructie
is berekend op het mogelijk toepassen van een PV-installatie.  

Kortom een moderne gebouw opgedeeld in multidisciplinair inzetbare units, welke plaats bieden aan tal van mogelijkheden; Onder andere: kantoor, opslag, uitvalsbasis voor bijvoorbeeld uw webshop, catering-bedrijf of een (startende) productielocatie. 

Door de ruime opzet van het bedrijventerrein is het een prettige plek om zich zowel overdag als 's avonds te begeven en uw kostbare bezit veilig achter te kunnen laten.

*ALLES NOG ONDER VOORBEHOUD VERKRIJGING OMGEVINGSVERGUNNING GEMEENTE HOF VAN TWENTE 

Locatie & Ligging

Op een schitterende groene locatie op een mooi aangelegd bedrijvenpark Zenkeldamshoek in Goor, Hof van Twente. ZICHTLOCATIE VANAF N347.

Makkelijk bereikbaar vanaf de A1 en de N347. Ook dicht bij de Duitse grens en korte verbinding met Autobahn 31. De ruime opzet, geeft de gebruiker een veilig gevoel om ook buiten de reguliere kantooruren de bedrijfsunit te boeken en zich op het bedrijventerrein te begeven. 

SCHETSTEKENING Indeling Bedrijfsunits

Het geheel is ruim opgezet. Rondom het pand is er dan ook voldoende eigen parkeergelegenheid. Voor alle units wordt afhankelijk van de beschikbare ruimte en voorschriften  ruimte gecreëerd voor het aanbrengen van een lichtreclame. Zodra er meer info is en de tekeningen gereed zijn volgt hier meer informatie. 

IMPRESSIE Bedrijfsunits

Het geheel is ruim opgezet. Foto 1 is het aanzicht vanaf de N347. Een mooie strakke gevel met daarachter een kantoorunit van maar leifst 2 x 239 m2. Met de mogelijkheid om een  halunit van 55 m2, voorzien van overheaddeur, te koppelen. Verdere units vanaf 55m2 en naar gelang beschikbaar ook koppelbaar tot grotere units. 

Scherm­afbeelding 2023 12 04 om 21.29.35

Status bijgewerkt per 4 december 2023

Scherm­afbeelding 2023 12 04 om 21.29.49

Status bijgewerkt per 4 december 2023

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Zenkeldamshoek Goor  Hof van Twente

Bedrijfsmakelaar

SNELDER ZIJLSTRA
Hoedemakerplein 1
7511 JR Enschede

T   053 485 22 44 
E   bedrijfsmakelaars@snelderzijlstra.nl
I    www.snelderzijlstra.nl/bedrijven

Bedrijfsmakelaar

Uniek Bedrijfsmakelaars
Dorpsstraat 141 /D
7468 CJ Enter

T   0547 38 18 23 
E   info@uniekmakelaars.nl
I   www.uniekmakelaars.nl

ONTWIKKELAAR

D&D VASTGOED
Laan van Indië 6H
7602 DB Almelo

ARCHITECT

PR8 ARCHITECTEN
Twentepoort Oost 34
7609 RG Almelo

T   0546 540 840 
E   info@pr8.nl
I    www.pr8.nl

AANNEMER

BOUWBEDRIJF VAN DER AA
Hunenborgseweg 6
7634 PK Tilligte

T   0541 22 12 28
E   info@bouwbedrijfvanderaa.nl
I    www.bouwbedrijfvanderaa.nl

© D&D Vastgoed

Deel deze pagina:

Disclaimer: deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door D&D vastgoed. Echter aan de informatie op deze website kunnen op basis van mogelijke typefouten of door overmachtveranderende omstandigheden geen rechten worden ontleend.