VERKOCHT
4 BEDRIJFSUNITS

ZENKELDAMSHOEK - KOOIMATEN -GOOR
HOF VAN TWENTE

VANAF 285m2

VERKOCHT

ZENKELDAMSHOEK, GOOR - HOF VAN TWENTE

4 bedrijfsunits vanaf 285m2 op de Zenkeldamshoek in Goor, Kooimaten en gemeente Hof van Twente. Geschikt voor opslag. Een modern en ruim opgezet bedrijventerrein dat zich onderscheidt door haar kwaliteit, duurzaamheid en een perfecte ligging. (www.zenkeldamshoek.nl)

Bij de ontwikkeling van dit plan is uitgegaan van 4 bedrijfsunits ondergebracht in 1 modern gebouw. Deze kunnen op basis van actuele beschikbaarheid ook (nadien) gekoppeld worden tot grotere units.

De bedrijfsunits zijn voorzien van een overheaddeur. Door de hoogte van het gebouw zijn de units desgwenst te voorzien van een verdiepingsvloer/entresol. 

De fraaie gevels worden afgewerkt met duurzame materialen, zodat het
pand een prachtige en duurzame uitstraling meekrijgt. De constructie
is berekend op het mogelijk toepassen van een PV-installatie.  

Door de ruime opzet van het bedrijventerrein is het een prettige plek om zich zowel overdag als 's avonds te begeven en uw kostbare bezit veilig achter te kunnen laten.

*ALLES NOG ONDER VOORBEHOUD VERKRIJGING OMGEVINGSVERGUNNING GEMEENTE HOF VAN TWENTE 

Locatie & Ligging

Op een schitterende groene locatie op een mooi aangelegd bedrijvenpark Zenkeldamshoek in Goor, Hof van Twente. ZICHTLOCATIE VANAF N347.

Makkelijk bereikbaar vanaf de A1 en de N347. Ook dicht bij de Duitse grens en korte verbinding met Autobahn 31. De ruime opzet, geeft de gebruiker een veilig gevoel om ook buiten de reguliere kantooruren de bedrijfsunit te bezoeken en zich op het bedrijventerrein te begeven. 

TEKENING Bedrijfsunits

Het geheel is ruim opgezet. Rondom het pand is er dan ook voldoende eigen parkeergelegenheid. Voor alle units wordt afhankelijk van de beschikbare ruimte en voorschriften ruimte gecreëerd voor het aanbrengen van een lichtreclame. Zodra er meer info is en de tekeningen gereed zijn volgt hier meer informatie. 

Uniek Bedrijfsmakelaars
Dorpsstraat 141 /D
7468 CJ Enter

T   0547 38 18 23 
E   info@uniekmakelaars.nl
I   www.uniekmakelaars.nl

ONTWIKKELAAR

D&D VASTGOED
Laan van Indië 6H
7602 DB Almelo

ARCHITECT

PR8 ARCHITECTEN
Twentepoort Oost 34
7609 RG Almelo

T   0546 540 840 
E   info@pr8.nl
I    www.pr8.nl

AANNEMER

BWS bouw

BWS Bou
Jan Tinbergenstraat 221
7559 SP Hengelo

T   074 767 6006
E   info@bwsbouw.nl
I    www.bwsbouw.nl

© D&D Vastgoed

Deel deze pagina:

Disclaimer: deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door D&D vastgoed. Echter aan de informatie op deze website kunnen op basis van mogelijke typefouten of door overmachtveranderende omstandigheden geen rechten worden ontleend.