VERKOCHT
12 BEDRIJFSUNITS

ZENKELDAMSHOEK GOOR
HOF VAN TWENTE

VANAF 60 m2

VANAF € 66.500,- VONte vermeerderen met 21% BTW

ZENKELDAMSHOEK, GOOR - HOF VAN TWENTE

Vanaf tweede helft 2022 beschikbaar, 12 bedrijfsunits vanaf 60m2 op de Zenkeldamshoek in Goor, Hof van Twente. Een modern en ruim opgezet bedrijventerrein dat zich onderscheidt door haar kwaliteit, duurzaamheid en een perfecte ligging. (www.zenkeldamshoek.nl)

Bij de ontwikkeling van dit plan is uitgegaan van 12 bedrijfsunits ondergebracht in 1 modern gebouw. Deze kunnen op basis van actuele beschikbaarheid ook (nadien) gekoppeld worden tot grotere units.

Alle bedrijfsunits zijn voorzien van een overheaddeur. Aan de voorkant van het gebouw bevinden zich twee grotere units, welke voorzien zijn van een verdiepingsvloer. Door de hoogte van het gebouw zijn de overige units desgwenst eveneens te voorzien van een verdiepingsvloer/entresol. 

De fraaie gevels worden afgewerkt met duurzame materialen, zodat het
pand een prachtige en duurzame uitstraling meekrijgt. De constructie
is berekend op het mogelijk toepassen van een PV-installatie.  

Kortom een moderne gebouw opgedeeld in multidisciplinair inzetbare units, welke plaats bieden aan tal van mogelijkheden; Onder andere: kantoor, opslag, uitvalsbasis voor bijvoorbeeld uw webshop, catering-bedrijf of een (startende) productielocatie. 

Door de ruime opzet van het bedrijventerrein is het een prettige plek om zich zowel overdag als 's avonds te begeven en uw kostbare bezit veilig achter te kunnen laten.

*ALLES NOG ONDER VOORBEHOUD VERKRIJGING OMGEVINGSVERGUNNING GEMEENTE HOF VAN TWENTE 

Locatie & Ligging

Op een schitterende groene locatie op een mooi aangelegd bedrijvenpark Zenkeldamshoek in Goor, Hof van Twente.

Makkelijk bereikbaar vanaf de A1 en de N347. Ook dicht bij de Duitse grens en korte verbinding met Autobahn 31. De ruime opzet, geeft de gebruiker een veilig gevoel om ook buiten de reguliere kantooruren de bedrijfsunit te boeken en zich op het bedrijventerrein te begeven. 

IMPRESSIE Bedrijfsunits

Het geheel is ruim opgezet. Rondom het pand is er dan ook voldoende eigen parkeergelegenheid. Op de voorgevel van beide voorste units (1 en 12) is er ruimte gecreëerd voor het aanbrengen van een lichtreclame. Voor de bedrijfsunits aan de zijkanten is er ook ruimte gereserveerd voor een
reclame-uiting.

Status bijgewerkt per 7 april 2022

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Zenkeldamshoek Goor  Hof van Twente

Bedrijfsmakelaar

SNELDER ZIJLSTRA
Hoedemakerplein 1
7511 JR Enschede

T   053 485 22 44 
E   bedrijfsmakelaars@snelderzijlstra.nl
I    www.snelderzijlstra.nl/bedrijven

Bedrijfsmakelaar

BOERS & LEM
Hengelosestraat 545
7521 AG Enschede

T   053 433 55 77 
E   info@boersenlem.nl
I    www.boersenlem.nl

ONTWIKKELAAR

D&D VASTGOED
Laan van Indië 6H
7602 DB Almelo

ARCHITECT

PR8 ARCHITECTEN
Twentepoort Oost 34
7609 RG Almelo

0546 540 840 
E   info@pr8.nl
I    www.pr8.nl

© D&D Vastgoed

Deel deze pagina:

Disclaimer: deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door D&D vastgoed. Echter aan de informatie op deze website kunnen op basis van mogelijke typefouten of door overmachtveranderende omstandigheden geen rechten worden ontleend.